A Backstreet Boys sztárját, Nick Cartert nemi erőszakkal vádolják

2017.11.22. 10:46

Egy 2000-es évekbeli popzenekar tagja azt állítja, Nick Carter 18 éves korában akarata ellenére elvette a szüzességét. Nemrég az is kiderült: korábban is zajlott már rendőrségi vizsgálat a Backstreet Boys tagja ellen szexuális erőszak miatt.

Még október végén derült ki, hogy 2006-ban indult egy vizsgálat Nick Carter és egy barátja, Rob Kalouch ellen: a vád szerint szexuális erőszakot követtek el egy nőn. Az akkori ügyirat szerint Carter és Kalouch együtt buliztak a lánnyal, majd egy ponton a nő ellenkezése ellenére lerángatták róla a topját. A nő azt mondta, nem akar csókolózásnál többet, mert még szűz és a leendő férjének akarja megtartani a szüzességét. Ekkor Carter benyúlt a nő vaginájába, majd azt mondta, hazudik, már nem is szűz. Aztán Kalouch bevitte őt a fürdőszobába, ahol orális szexre kényszerítette az addigra már síró nőt. Egy ponton Carter is megjelent a fürdőszobában, elővette a péniszét, majd odahúzta a nő fejét. Végül leszidta Kalouch-t, amiért "mindig megríkatja a barátait".

A nő az eset után elment a rendőrségre és vallomást tett, de bizonyíték hiányában végül nem indítottak eljárást. Carter ügyvédje akkor azt állította, a vád hazugság, és a nő csak azért találta ki, hogy pénzt szerezzen a sztártól.

Az ügy nyilvánosságra kerülése után Melissa Schuman, a Dream nevű, 2000-es években működő popzenekar tagja közzétette saját történetét, amelyben azt állítja: miközben 18 éves korában együtt dolgoztak egy tévéfilmen, Carter megerőszakolta őt.

Schuman azt állítja, a forgatás közben Carter meghívta őt a lakására, ahol csókolóztak, de ő azt mondta, ennél nem akar többet, ennek ellenére Carter orálisan közösült vele. A nő szerint Carter ezután nagyon dühös lett, amiért hiába kért "viszonzást" az orális erőszakért. Az ágyra lökte őt és rámászott. Schuman ekkor újra elmondta, hogy nem akar vele lefeküdni, mert még szűz, és a leendő férje előtt nem akar mással közösülni. "Ezt újra és újra elismételtem, ő pedig, miközben erőszakolt, azt suttogta a fülembe: Én is lehetnék a férjed." Állítása szerint Carter az eset után még hetekig hívogatta telefonon, majd egy "dühös és mocskos" üzenet után végül békén hagyta.

Schuman állítása szerint akkor elmondta a menedzserének, hogy mi történt, és hogy fel szeretné jelenteni Cartert, de a férfi azt mondta, Carternek vannak a legjobb ügyvédei az országban, és a vádemelés csak a nőnek ártana szakmailag és a társadalom előtt is.

Ne maradjon le semmiről!  • Hírek
  • Árfolyam