Kábítószer nélkül lett öngyilkos Chester Bennington

2017.12.06. 11:09

Nyilvánosságra hozták Chester Bennington toxikológiai vizsgálatának eredményét, amely kimutatta, hogy a Linkin Park énekesének a halála idején alkohol volt a szervezetében. A TMZ által közzétett jelentés azt is megállapította, hogy Bennington az öngyilkossága időpontjában nem állt kábítószer hatása alatt.

Chester Bennington júliusban akasztotta fel magát, a jelentés szerint egy fekete bőrövvel a nyaka körül találtak rá, az előző napi beszállókártyája pedig még mindig a zsebében volt. A nyilvánosságra hozott dokumentumokból  az is kiderül, hogy a szobában egy félig és egy teljesen üres sörösüveget találtak, valamint némi nyugtatót egy félbetört tablettával. Az énekes búcsúüzenetet nem hagyott, egy dátumozatlan kézirat azonban előkerült a lakásból.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ne maradjon le semmiről!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport