Nyilvánosságra hozták az öngyilkos K-pop sztár, Jonghyun búcsúlevelét

GettyImages-473858880
2017.12.19. 10:25

Felkerült az internetre a hétfőn elhunyt K-Pop énekes, Jonghyun búcsúlevele, amiből kiderül, hogy milyen nyomás alatt élnek a koreai sztárok. Mint arról beszámoltunk, az énekest hétfőn egy hotelszobában találták meg eszméletlenül, majd a kórházban veszítette életet. Az esetet a rendőrség öngyilkosságként vizsgálja.

A most nyilvánosságra hozott levél a Dear Cloud nevű zenekar egyik tagjának Instagramjára került fel, és a beszámolók szerint két héttel Jonghyun halála előtt kapták meg, és az énekes kérésére osztották meg azt a nyilvánossággal.

"Törött vagyok belülről. A depresszió lassan felfalt belülről, és nem tudtam ellene mit tenni. Talán nem kellene kiállnom a világgal szemben. Talán nem kellene, hogy ismert legyek a világon. Ettől lesz nehéz az életem. Nem tudom, miért választottam ezt"

- olvasható a levélben.

A koreai szórakoztatóipar híres arról, hogy milyen nagy elvárásokat támaszt a sztárok felé. A közönség a külsejükkel és a viselkedésükkel szemben is hatalmas elvárásokat támaszt, ráadásul a művészek jelentős részét még tinédzserkorban válogatják ki, amikor még sokan nem állnak érzelmileg készen azokra a helyzetekre, amikkel az ipar jár. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

(Borítókép:  Han Myung-Gu / Getty Images Hungary)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport