Lovasival karácsonykor is csak a baj van

2017.12.19. 15:52

Néhány nappal karácsony előtt új klippel lepte meg rajongóit a Kiscsillag zenekar. A karácsonyi videót már a múlt héten megszellőztette az együttes a Facebook-oldalán egy jópofa teaserrel, most pedig végre a teljes klip is látható, ráadásul nálunk, a Stenken először.

A rendszerváltás előtti időket idéző videóban Leskovics 'Lecsó' Gáboréknál zajlik a karácsonyi készülődés, majd beesik a vendégsereg, köztük a bajszos Lovasi András, a fejére kötött nyakkendővel és sörrel a kezében, majd jól rámozdul a házigazda nejére, akit Földes Eszter, Lovasi felesége alakít.

A Lovasi 50 produkció londoni koncertje után a Kiscsillag még két napot töltött a városban, ahol két dalt rögzített a híres Abbey Road Studiosban, ahová egy tanuló, illetve dolgozó magyar hangmérnök hívta meg őket. A két dal egyike a most hallható Mindig karácsony, amelynek befejező felvételeit és keverését Vastag Gábor készítette a Sounday stúdióban, már itthon, Budapesten.

A dalhoz készült klipet Géczy Dávid rendezte, akinek ez a harmadik közös munkája a zenekarral – a Bújócska és a Tenyeremből el klipjei után. A rendező a forgatókönyvön Lovasival együtt dolgozott.

Ne maradjon le semmiről!