A Kiss zenekarral nem lehet Iron Maiden-pólóban interjúzni

2018.01.08. 09:10

Az évtized legkínosabb, vagy legkicsinyesebb, de legyen leghisztisebb, na jó, legtuskóbb, leggyökerebb, esetleg legbeképzeltebb zenekara címét most odaadjuk a Kiss zenekarnak, mert képesek voltak egy interjú előtt azért baszogatni a riportert, mert Iron Maiden-póló volt rajta. 

A 2012-es sztorin, aminek videóját valamiért csak most kapta fel a net, az ember nem tudja, hogy sírjon-e vagy nevessen. Paul Stanley gitáros-énekes szól be a Gustavo nevű argentin riporternek, hogy ne már, mi ez rajtad, hát ez nem is Kiss-póló, aztán Gene Simmons, a zenekar magyar származású baszusgitáros-énekese megy bele a dologba még jobban, és nevezi tiszteletlennek a riportert, aki elsőre láthatóan azt hiszi, viccelnek vele, aztán rájön, hogy nem, ezek le akarják vele vetetni a pólót.

Simmons kér is egy Kiss-pólót, de nem kap, Stanley meg azon poénkodik, hogy baszki, Gustavo, de okos gyerek vagy, így lehet ingyen pólóhoz jutni. A Kiss-hacuka csak nem érkezik meg, mire kifordíttatják a pólót a riporterrel, eszem megáll. A vicc az, hogy Gustavo egyértelműen elmagyarázza, hogy annál szánalmasabb nincs is, mint annak a zenekarnak a pólóját viselni egy interjúra, akivel éppen beszél, de ez nem megy át a festett fejekbe. 

Ne maradjon le semmiről!