Újra Alice In Chains koncert lesz Budapesten

2018.01.19. 10:25

2018. július 1-jén a Budapest Parkban koncertezik az 1987-ben alakult Alice In Chains. Az együttes a seattle-i grunge-mozgalom egyik zászlóshajója volt a 90-es években, amikor a Nirvanával, a Pearl Jammel és a Soundgardennel együtt a műfaj nagy négyeseként emlegették őket.

A frontember, Layne Staley váratlan, 2002-es halála után az alapító Jerry Cantrell és Sean Kinney, illetve a zenekarhoz 1993-ban csatlakozott Mike Inez 2005-ben állt újra együtt színpadra egy, a cunami áldozatait segítő jótékonysági koncerten. Egy évvel később a VH1 Decades of Rock Live elnevezésű eseményén már William DuVall volt az együttes énekese. Nem sokkal később pedig közösen kezdtek el dolgozni a 2009-es Black Gives Way to Blue című lemezen, aztán később, 2013-ban megjelent a The Devil Put Dinosaurs Here című album is.

Idén pedig egy új Alice In Chains-lemez is tervben van; lehet, hogy a grunge-legenda júliusban Budapesten már új dalokat is játszik majd.

Ne maradjon le semmiről!

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek