Nyomoznak Nick Carter nemi erőszak ügyében

2018.02.08. 17:29

Rendőrségi vizsgálat indult Nick Carter, a Backstreet Boys egykori tagja ellen, akit nemi erőszakkal vádolnak. Az ügy még novemberben pattant ki, amikor Melissa Schuman, a Dream nevű, 2000-es években működő popzenekar tagja közzétette történetét, amelyben azt állítja: amikor 2003-ban, 18 éves korában együtt dolgoztak egy tévéfilmen, Carter megerőszakolta őt. Bár a nő csak csókolózni akart Carterrel, az orális szexre kényszerítette, majd megerőszakolta. Schuman szűz volt, elmondása szerint ezt többször mondta az énekesnek a támadás előtt. Ahogy azt is, hogy a szüzességét a leendő férjének tartogatja, Carterrel nem akar lefeküdni.

Schuman állítása szerint elmondta a menedzserének, hogy mi történt, és hogy fel szeretné jelenteni az énekest, de a férfi azt mondta, Carternek vannak a legjobb ügyvédei az országban, és a vádemelés csak a nőnek ártana szakmailag és a társadalom előtt is. Cartner Schuman vallomása után tavaly novemberben közölte, hogy nem történt erőszak, kölcsönös beleegyezéses szex volt. 

Az ügy most jutott el oda, hogy a Santa Monica-i rendőrség nyomozást indított Carter ellen. 2006-ban egyébként indult már egy másik vizsgálat is Nick Carter és egy barátja, Rob Kalouch ellen: a vád szerint szexuális erőszakot követtek el egy nőn egy buli után. 

Ne maradjon le semmiről!