Közös bulin lép fel Szintiboy és Dubem K

2018.02.20. 12:20

"A rossz mindig egy szükséges válasz a mainstreamben fellelhető jóra, pontosabban jónak mondott valamire" – írtuk 2011-ben a Roham magazin első trashbulijáról, amit hét évvel később ismét megrendeznek.

A szervezők szerint Magyarország közhangutalának talán még soha nem volt akkora szüksége a trashre, mint 2018 tavaszán, ezért most egy márciusi estére összehoztak mindenkit, akit csak tudtak a nagy magyar hulladékhegy alaptáborából.

A IV. RoHAM Trash Fesztiválon fellép például Kóródi Józsi, a Két napig szívok, úgy mulatok, harmadnap meg jól bekokainozok című sláger elkövetője, Szintiboy (alias Zagyva Tíbor), aki Tiszakarádról mutatta meg a világnak, mi az a bulizás, Szőke Gáspár festő-rapper Gazsi Rap Show nevű produkciója (videónk róla itt), a búzadaráról és a gulyásról éneklő Dubem K (videó itt), valamint kedvenc vidéki gördeszkásunk, a pipimániás EGS, akit nemrég otthon látogatott meg az Index.

Ezzel még mindig nincs vége: a csodálatos/szörnyű Madam X-otic a Dolly Ramboval és a Villanypásztorzzal áll színpadra, a Flash frontembere, Barcs Miklós pedig a Láncfűrésszel egy tisztább politikáért című műsorával, a buli apropóján pedig a Roham magazin készít egy trash különkiadást, amiben a magazin klasszikus grafikusai mellett Dr. Máriás, Menyus,  Szerecsenkirály és olyan internetművészek publikálnak, mint Baba Aziz, Vágvölgyi Noémi és Pengebácsi.

IV. RoHAM Trash Fesztivál március 16-án, pénteken, lesz a Király utcai Gödör Klubban, a jegyek elővételben 1500 forintba kerülnek, a helyszínen 2000 forintba, de a belépés meztelenül idén is ingyenes.

Ne maradjon le semmiről!