A Hősök irgalmatlanul beszól valakinek

2018.03.14. 15:05

Új számmal és klippel jelentkezik a Hősök, a Kiskancsót itt lehet először megnézni is meghallgatni. Az alapot Pixa csinálta, Eckü azt mondta róla, hogy a szám "eléggé új vonalon mozog, nem a régi bevált Hősök-recept (zongoramintás, lassú zenére fejtjük meg a világot). Tudjuk, hogy megosztó lesz. De ennyi év és lemez után, kellenek az új utak és kihívások, nem elégedhetünk meg a biztonsági játékkal."

A klip sem egy világmegfejtés, hanem egy irgalmatlan beszólás valakinek, akit sem a klipben, sem a szövegben, sem a nekünk küldött levélben nem neveznek meg, Eckü csak annyit mondott, hogy nem Funktasztikusról szól.  Bár sokan szeretnék belehallani, nekünk semmi bajunk nincs vele. A legutóbbi Ízig-vérig dalában megkapja sok előadó, köztük mi is, de nem haragszunk rá. Az utolsó OSG-n (2016. szeptember 10.) ráadásul kezet fogtunk, úgy gondoltuk, ezzel lezártuk a nézetkülönbségeket. Azóta nem volt köztünk semmilyen kontakt. Funk nagyon tehetséges és jó MC, emberileg mást gondolunk a világról, de a mi olvasatunkban ettől teljesen megférünk a palettán. Neki ettől a beef-től nem lesz sokkal jobb, nekünk pedig nem lesz sokkal rosszabb." - írta. 

 A klipet Virág Peti rendezte, aki dolgozott már a Hősökkel, ez a videó nincs túlbonyolítva, egyrészt szekálnak benne egy "kiskancsót", aztán meg a Hősök és a haverjaik (pl. Fluor) lassítva pózolnak egy vörös háttér előtt. "Pixa azért nincs a klipben, mert éppen afterezett."

A következő Hősök-fellépés pénteken lesz Pécsen az Est Caféban, itt a Facebook-esemény hozzá.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?