Egyedül koncertezik a Linkin Park alapítója

2018.03.27. 09:54

Chester Bennington tavaly júliusi öngyilkossága óta az első szólófellépését jelentette be Mike Shinoda, a Linkin Park egyik alapítója, dalszerzője, motorja. Shinoda a májusi Identity LA fesztiválon lép majd fel Los Angelesben. A buli ráadásul ingyenes lesz.

A zenész januárban már kihozott egy háromszámos EP-t Post Traumatic címmel, amelyet a Bennington halála utáni, hullámvasúthoz hasonlított időszak ihletett. Később, egy márciusi Instagram-posztból az is kiderült, hogy Shinoda már a nagylemezen, valamint egy azt felvezető klipen dolgozik.

Shinoda nemrég arról is beszélt egy interjúban, hogy milyen nehéz volt Bennington halála után visszatérnie a dalszerzéshez és a stúdiózáshoz, írt rossz grunge-számokat, írt rossz rap-számokat, aztán született néhány értékelhető próbálkozás is, de kezdetben rettegett attól, hogy nem lesz képes semmi jót alkotni Bennington nélkül.

Chester Bennington holttestét 2017. július 20-án, helyi idő szerint csütörtök reggel 9-kor, találták meg az énekes Los Angeles-i otthonában. 41 éves volt. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!