Shania Twain Trumpra szavazott volna, de már megbánta

2018.04.23. 13:15

Az 52 éves kanadai énekes, Shania Twain egyik legnagyobb slágere az 1997-es That Don't Impress Me Much, nevéhez kötődik minden idők legnagyobb eladási példányszámát produkáló női albuma (ez volt a Come On Over.)

Karrierje egyik napról a másikra tört félbe, mikor egy kullancscsípés következtében megfertőződött a Lyme-klórral, ami miatt teljesen elment a hangja, miközben a házassága is tönkrement. Az énekesnő 15 év kihagyás után kezd ismét turnézni, és ez alkalomból készített vele interjút a Guardian.

A beszélgetés során megkérdezték arról is, kire szavazott volna az amerikai elnökválasztáson, de persze nem volt súlya a kérdésnek, hiszen Twain kanadai állampolgár, így nem szavazhatott az Egyesült Államokban. Ennek ellenére kifejtette, hogy minden bizonnyal Trumpra szavazott volna, mert bár valóban nem az udvariasság példaképe, legalább őszintének tűnt, és elhitte neki, hogy Amerika javát akarja. A kérdés egyébként marginális része volt a beszélgetésnek, mégis ezt kapta fel leginkább a közösségi média, nagyon sokan kiakadtak a Twitteren, hogy az énekesnő Trumpot támogatja. Néhány epés megjegyzés szerint a független nőt, akit még Brad Pitt meg egy nagy autó sem nyűgöz le, ezek szerint Donald Trump stílusa igen.

A támadások miatt Twain kénytelen volt kiadni egy közleményt, miszerint megbánta már, hogy kanadaiként egyáltalán válaszolt erre a kérdésre, és szerinte a válasz egyáltalán nem tükrözi értékrendjét.

Ne maradjon le semmiről!