Megszólalt Avicii családja

tk3s face avicii portrait shoot 7 33341270
2018.04.24. 09:47

Néhány nappal Tim Bergling halála után közleményt adott ki a világhírű svéd dj és producer családja, írja a Variety. A zenészt április 20-án, pénteken, találták holtan hotelszobájában Omán fővárosában, Maszkatban.

"Meg szeretnénk köszönni minden támogatást és szerető szót, amit fiunk és testvérünk elvesztése után kaptunk. Rendkívül hálásak vagyunk mindenkinek, aki szerette Tim zenéjét, és aki értékes emlékeket őriz a dalaival kapcsolatban. Köszönünk minden Tim előtt tisztelgő kezdeményezést, a nyilvános összejöveteleket, a zenéjét játszó harangszót, a Coachella fesztivál tisztelgéseit és a néma megemlékezéseket, szerte a világon" – áll a közeli hozzátartozók közleményében.

A család egyúttal rendkívül hálás, amiért nyugodtan gyászolhatnak (ezt kérték a halálát bejelentő közleményben is), a szöveget pedig azzal zárják, hogy azt szeretnék, ha ez így maradna a későbbiekben is. Tim Bergling halálának oka továbbra is ismeretlen, az ománi rendőrség szerint halála ügyében nem merült fel bűneset gyanúja, ezért nem indítanak bűnügyi eljárást.

(Borítókép:  MediaPunch / face to face / Northfoto)

Ne maradjon le semmiről!  • Tippek
  • Bankszámla