Új dalokkal jelentkezik az Abba

000 ARP2624065 (1)
2018.04.27. 14:02

Instagramon jelentették be az Abba tagjai, hogy 35 év után először új zenét fognak kiadni. A hivatalos közleményben az is szerepel, hogy hosszú idő után, most úgy érezték, hogy jó móka lenne visszatérni a stúdióba. És a visszatérés olyan volt, mintha csak egy rövid nyaralást iktattak volna be. A színpadra viszont nem térnek vissza.

❤️

A post shared by @ abbaofficial on

Két új dal született, az egyik címét is elárulták, ez a  I Still Have Fair In You, amit a BBC és az NBC közös tévés különkiadásában fognak bemutatni, a tervek szerint decemberben. Itt nem az Abba tagjai lesznek láthatóak, hanem digitális másuk, amiket az 1979-es külsejük alapján készítettek. Ennek a shownak a részeként mutatkozik be az új dalt és ez indul majd turnéra is. Ők maguk nem terveznek visszatérni a koncertezéshez.

Az Abba összesen több, mint 400 millió albumot adott el, de 1982 óta nem léptek fel az eredeti felállásban, egy 2016-os magánrendezvényt leszámítva. 

Nyitókép: Olle Lindeborg/AFP

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?