Elbúcsúzott Twitteren, két napra rá holtan találták a frontembert

2018.05.11. 16:16

Csütörtök este a skót rendőrség egy férfi holttestére bukkant Edinburgh-től nem messze. Az azonosítással ma végeztek, és kiderült, hogy a Frightened Rabbit zenekar frontemberéről, Scott Hutchisonról van szó, aki utoljára szerdán adott életjelt magáról a Twitteren.

frightened-rabbit-scott-hutchinson-missing-2018-02e7aecf-ffef-47

A halál oka egyelőre ismeretlen. Hutchison családja egy közleményben tudatta, hogy az énekes egy ideje mentálhigiénés problémákkal, pontosabban súlyos depresszióval küzdött.

Reméltük, hogy sikerül megküzdenie a problémáival és felgyógyul. Bátran küzdött, és nagyon büszkék voltunk rá, hogy nyíltan vállalta a betegségét, amiről a nagy nyilvánosság előtt is nem egyszer beszélt.

A 36 éves énekes-gitáros eltűnését szerdán jelentették a rendőrségen, miután két aggasztó bejegyzést tett közzé a Twitteren: "Legyetek jók a szeretteitekhez... Én nem így éltem, és ebbe belehalok." illetve "És most elmegyek. Kösz."

Az indie-rockban utazó skót Frightened Rabbit 2003 óta létezik, legutóbbi albumukat 2016-ban adták ki. Nem sokkal ezelőtt fejeztek be egy két hónapos turnét, telt házas koncerteket adtak Chicagóban, Torontóban, Bostonban, New Yorkban, Philadelphiában, Washingtonban, Manchesterben, Londonban és Glasgow-ban.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport