Demjén Rózsi kétmilliót bukott a lefújt kaposvári koncert miatt

2018.05.11. 08:21

A Blikk hozta le, hogy gáz van Demjén Rózsi ma esti kaposvári bulijával, mármint hogy elmarad. Koncert jellemzően két dolog miatt szokott elmaradni, vagy betegség (lásd a Megadeth basszusgitárosa a koncert előtt 3 órával lábfejét töri) vagy azért, mert a kutya nem kíváncsi rá, és ha nem taós pénzekből megy a szervezés (erről itt bővebben), akkor még mindig jobban megéri lemondani a bulit, mint 24 embernek eltolni az Iskolatáskát.

Ebben az esetben nem Rózsin múlt a dolog:

Dühös vagyok, mert hiába mondom, hogy semmi közöm nem volt a lefújáshoz, sokan gondolják majd azt, hogy biztos miattam hiúsult meg ez a koncert. De leginkább az dühít, ahogy elbánt velem a szervező. A zenésztársaim is felháborodtak, mert előre megterveztük a hét végét. Pénteken mentünk volna Kaposvárra, szombaton pedig Győrszentivánon lesz koncertem.

A koncertszervező, mondja Demjén, fel sem meri hívni, és a koncert lemondásáról is csak az egyik zenésztársától értesült, aki szerint a buli anyagilag bukó lett volna a szervezőnek (értsd: nem fogyott a jegy), és inkább lemondta. Demjén szerint ez azért nem áll meg, mert a plakát úgy néz ki, mint a legrosszabb bulvároldalak interneten, a támogatók listáját végignézni is tereh. Már ha látta valaki, mert, Demjén legalábbis így véli, a szervező nem költött reklámra, ezért nem fogytak a jegyek.

SRjktkqTURBXy82MDdjN2Y3OWE4M2QxMGY2M2VjNmU1ZTMzOGVkMTFkYi5qcGVnk



A zenekar gázsijáról a V'Moto-Rock egykori legendás bőgős-énekese nem kívánt nyilatkozni, de mivel volt aznapra egy másik meghívásuk is, duplán ideges. A Blikk szerint a zenekar gázsija 4 millió körül lehet, amiből Demjéné lenne kettő, mi ezt inkább megfelezzük, de így is elég kerek összeg.

A Blikk a szervezőt is felhívta, aki a lemondást illetően kívülálló okokra hivatkozott. Az esemény egyébként jelentős kulturális eseményként lett meghirdetve, a két fővédnöke Hoppál Péter, Pécs és térsége országgyűlési képviselője, a másik meg a kaposvári polgármester, Szita Károly volt. A kaposvári önkormányzatnál nem tudtak arról, hogy elmarad a buli.