A Kelemen Kabátban visszamegy az ártatlan gyermekkorba

2018.05.18. 16:45

Ki nem gondolt már arra, hogy egyszer el kéne indulni a városból a francba, eldobni mindent, aztán hazasétálni egészen a gyerekkorunkba, amikor anyukánk szifonos szódával ütötte fel a málnaszörpöt, és még a Nők Lapja is teljesen máshogy néz ki. Én speciel nem szoktam ilyenekre gondolni, de el tudom képzelni, hogy sokan igen, na ők fogják megtalálni a számításaikat az új Kelemen Kabátban klippel, amit először nálunk lehet megnézni.

Az Úton főszereplője Rajkai Zoltán, a Katona József Színház színésze, aki unott üzletemberként hív az iroda elé egy taxit, hogy azzal visszautazzon vidékre és a saját emlékeibe, közben meg megszabaduljon a cipőjétől és a telefonjától is. Végig lassított felvételben, amitől lesz az egész klipnek egy nosztalgikus, révedező hangulata.

"Nagyon élveztük a forgatást, mert mi magunk is visszamentünk egy kicsit a gyermekkorunkba, ahol ez a fajta megnyugtató idill és persze a ma már kicsit viccesnek tűnő tárgyak vettek körül minket" – mondta Horváth Boldi, a Kelemen Kabátban frontembere, hozzátéve, hogy

elégedettek vagyunk a jelenünkkel, de felhőtlen, felelősség nélküli gyerekkorba azt hiszem néha mindenki visszavágyik a lelke mélyén.

 A klipet Bisztray Sándor rendezte a saját ötletéből.

A Kelemen Kabátban legközelebb szombaton fog fellépni a Várkert Bazárban tartott pünkösdi ünnepségen, aminek itt a Facebook-oldala.

Ne maradjon le semmiről!