Őrült balesetben halt meg a halálmetált kiröhögő együttes gitárosa

2018.05.30. 11:08

Meghalt Josh Martin, az Anal Cunt - azaz szabad fordításban nagyjából Seggpicsa - nevű, 1993-ban alapított, finoman szólva is különleges szövegei miatt az undergroundban kultikusnak számító grindcore együttes gitárosa - írja az NME.

A hivatalos rendőrségi jelentés szerint a 45 éves Martin úgy halt meg, hogy "bohóckodott egy mozgólépcső gumikorlátján" a Providence Place plázában, a Rhode Island-i Providence-ben, majd hátraesett, zuhant egy emeletet, és olyan súlyos sérülést szenvedett, amibe belehalt, hiába szállították kórházba.

A rendőrség vizsgálja a halál körülményeit, de egyelőre úgy gondolják, semmi jele annak, hogy ne egyszerű balesetről, hanem mondjuk megrendezett gyilkosságról vagy öngyilkosságról lenne szó.

Josh Martin 1996 és 2001 között volt az együttes gitárosa, majd 2006-ban újra csatlakozott, és zenekari tag is maradt az énekes Seth Putnam 2011-es szívinfarktusáig és haláláig, amely révén az együttes inaktívvá vált.

Az Anal Cunt a nevéhez méltóan nemcsak zenéjében volt szélsőséges, de szövegeiben is a metálegyüttesekre jellemző brutalitást parodizálta, és évtizedekkel a pc szóhasználatról szóló viták előtt gúnyolták a korrektséget is a mindennek beszóló és semmit nem tisztelő, szándékosan túlzóan kemény szövegeikkel.

Ne maradjon le semmiről!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport