Mindent hátrahagy és új életet kezd

2018.06.22. 14:32

Belau az első videóklipjével, az Island of Promise-szal alaposan felkavarta a magyar klipes állóvizet: nekünk az egyik legolvasottabb cikkünket hozta a pucérlányos klip, nekik pedig egy különdíjat a Magyar Klipszemlén. Most itt az új szám, a Breth, az új klipet ismét a Stenken lehet először megnézni. 

"Igyekszünk a közönséget egy képzeletbeli utazásra invitálni a dalainkkal, koncertjeinkkel, nálunk központi téma/hangulat az elvágyódás." - írja nekünk az új dalról a zenekar.

belau stills  1.32.1

Az új, Breath című dalban ezúttal a Leyya nevű osztrák formációból ismert Sophie Lindinger működik közre, akivel először Texasban találkoztak személyesen, pont azon a napon, amikor a dal elnyerte végleges formáját.

Íme a klip: 

A videót az Island of Promise-hoz hasonlóan a Damokos Attila és Nagy Marcell páros alkotta. "Egy felszabadító utazást igyekszik megfogalmazni vizuálisan, a főszereplője hátrahagy mindent a múltjából, és az utazása során teljesen új életet kezd."

A második lemez előreláthatólag 2019 tavaszán jelenik meg, egy különleges utazást zenésítenek meg a karibi térségében. A nyáron a zenekar fellép a komolyabb hazai fesztiválokon, valamint héttovábbi ország fesztiválján, ősszel pedig Európai turnéját folytatja, legközelebb Budapesten a Múzeumok Éjszakáján lépnek fel

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?