Letartóztatták Chris Brownt

2018.07.06. 08:57

A rapper Floridában, pontosabban West Palm Beach-en adott koncertet, ami után már várta a rendőrség, megbilincselték, és  huss, vitték is be. Nem sokat bíztak a véletlenre, már a koncert alatt ott álltak a színpad két oldalán, mert mi van, ha Brown menekülni próbálna, ugye.

A tmz.com infói szerint Brown ellen körözés volt érvényben egy szomszédos megyében, ezért mentek utána. A rapper egy hónapja turnézik, az amerikai szaklapok szerint meglepően szerény keretek között, balhémentesen, bezzeg régen nem ez volt rá jellemző - a letartóztatás is azért történt, mert Hillsborogh megyében könnyű testi sértés miatt van ügye, csak éppen nem jelent meg a bíróság előtt. Nem aludt bent a sitten egyébként, 2000 dolláros óvadék fejében kiengedték.

Brown legismertebb rendőrségi ügye még 2009-re datálódik, amikor megverte akkori barátnőjét, Rihannát. Az énekesnő feljelentette, Brownt a bíróság bűnösnek találta, de csak öt év felfüggesztettet kapott. 2014-ben három hónapra lesittelték, mert mert megütött egy faszit Washingtonban. 

Az évek múltával nem lett kevésbé gyökér: 2016 májusában a haverjaival a háza előtt randalíroztak a csudaautóikkal, amit a szomszédság kicsit neheztelt - azt a részét meg pláne, hogy a nagy lelkesedésben Brown nemcsak a saját háza előtti gyepet szaggatta fel a terepjárójával, hanem egy szomszédét is. Két hétre rá egy repülőgépről szállították le, mert rápipált egy jointra.

Ne maradjon le semmiről!