Októberben pszichedéliától lesz hangos a Dürer Kert

2018.07.06. 15:55

A tavalyi, első szervezés fogadtatása és sikere után, 2018-ban ismét lesz  Vanishing Point Fesztivál Az egyedülálló, hazai, pszichedelikus tematikájú, audiovizuális eseményt a Middlemist Red zenekar kezdte szervezni, tavaly beszélgettünk is velük erről

A Vanishing Point továbbra is azon zenekarok lelkes platformja lesz, akik a mainstream árnyékában minőségi zenével építenek egyre növekvő közönséget maguk, és a műfaj köré. 

"A Vanishing Point lényege, hogy az elmúlt években itthon kialakult pszichedelikus illetve hozzáköthető gitárzenei műfajokban tevékenykedő zenekarokat összefogjuk és egy nagyobb szabású esemény keretein belül, a nemzetközi színtér jeles zenekaraival együtt mutassuk be őket az erre fogékony közönségnek. A cél elsősorban egy közösségépítés, az itthoni szcéna összetartása, illetve nem utolsósorban egy kísérlet a hazai zenekarok nemzetközi véráramba való bevonásába." - mondta az Indexnek ebben az interjúban Deli Soma, a Middlemist Red basszere. 

Azt már tavaly is elmondták, hogy nem volt céluk felvenni a versenyt a nyári fesztiváldömpinggel, ezért őszi időpontban gondolkodtak, az idei rendezvényt október elején tartják a Dürer kertben. A tavalyi esemény tanulságait levonva, idén is 3 teremben és a kertben lesznek produkciók, jobb program elosztással, hogy minél több fellépőt megnézhessenek a látogatók.

VP STICKER fbadress

A vizuális atmoszférára idén is nagy hangsúlyt fektetnek a szervezők, akár a szponzori megjelenések elengedése árán is, minden teremnek meglesz idén is a maga hangulata, a Dürer Kert folyosóival és egyéb tereivel együtt.

Az idei fellépők:

A hazai zenekarok közül fellép a Middlemist Red, a Deep Glaze, a Puma Danger, a Panel Surfers, a Zombie Girlfriend és a Fat & Cute. A szervezők további fellépőket jelentenek be még a nyár folyamán. 

Időpont: 2018. október 6. (szombat)

Helyszín: Dürer Kert

Jegyek

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?