Animal Cannibals: Konkrétan leestünk a székről

2018.08.02. 11:46

"Konkrétan leestünk a székről, csak pislogunk hajnal óta" - mondta az Indexnek Ricsipí, az Animal Cannibals rappere arról a videóról, amiben Kate McKinnon színésznő elrappelt egy versszakot Yozsefváros című számukból Jimmy Fallon talkshow-jában, a Tonight Show-ban az NBC-n. McKinnon amúgy a Saturday Night Live című vicces műsor egyik szereplője, jelenleg az egyik legfelkapottabb humorista azt USA-ban. A magyar rapszöveget Budapesten tanulta meg A kém, aki dobott engem forgatásán. 

Az Animal Cannibals tagjai pont akkor tudták meg, hogy McKinnon elrappelte a Yozsefvárost, amikor mindenki más. Hajnalban értesítették őket Amerikában élő barátaik, akik el is küldték nekik a műsor linkjét. Azóta már az NBC megkeresése is megérkezett a szerzői jogok miatt. (Az, hogy ez utólag jött, teljesen bevett dolog.)

Ricsipí elmondta, hogy Kate McKinnont főleg a zenekar másik tagja, Qka MC kedveli, de Jimmy Fallonnak mindketten nagy rajongói. Annyira, hogy amikor Amerikában jártak, elmentek az NBC stúdiójába is, hogy megtudják, hogy lehet nézőként bekerülni a show-ba. Amikor kiderült, hogy ezért egy napot kell sorban állni, akkor inkább kihagyták a dolgot, de most különösen örülnek, hogy az egyik számuk mégis bekerült a műsorba.

Ami pedig a színésznő teljesítményét illeti, Ricspí szerint le a kalappal előtte. "Elférne nálunk simán, ha akarja, akkor visszük is magunkkal Gergelyugornyára, ahol a hétvégén fogunk fellépni". 

Ne maradjon le semmiről!

 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?