Animal Cannibals: Konkrétan leestünk a székről

2018.08.02. 11:46

"Konkrétan leestünk a székről, csak pislogunk hajnal óta" - mondta az Indexnek Ricsipí, az Animal Cannibals rappere arról a videóról, amiben Kate McKinnon színésznő elrappelt egy versszakot Yozsefváros című számukból Jimmy Fallon talkshow-jában, a Tonight Show-ban az NBC-n. McKinnon amúgy a Saturday Night Live című vicces műsor egyik szereplője, jelenleg az egyik legfelkapottabb humorista azt USA-ban. A magyar rapszöveget Budapesten tanulta meg A kém, aki dobott engem forgatásán. 

Az Animal Cannibals tagjai pont akkor tudták meg, hogy McKinnon elrappelte a Yozsefvárost, amikor mindenki más. Hajnalban értesítették őket Amerikában élő barátaik, akik el is küldték nekik a műsor linkjét. Azóta már az NBC megkeresése is megérkezett a szerzői jogok miatt. (Az, hogy ez utólag jött, teljesen bevett dolog.)

Ricsipí elmondta, hogy Kate McKinnont főleg a zenekar másik tagja, Qka MC kedveli, de Jimmy Fallonnak mindketten nagy rajongói. Annyira, hogy amikor Amerikában jártak, elmentek az NBC stúdiójába is, hogy megtudják, hogy lehet nézőként bekerülni a show-ba. Amikor kiderült, hogy ezért egy napot kell sorban állni, akkor inkább kihagyták a dolgot, de most különösen örülnek, hogy az egyik számuk mégis bekerült a műsorba.

Ami pedig a színésznő teljesítményét illeti, Ricspí szerint le a kalappal előtte. "Elférne nálunk simán, ha akarja, akkor visszük is magunkkal Gergelyugornyára, ahol a hétvégén fogunk fellépni". 

Ne maradjon le semmiről!