Öngyilkos lett egy metálénekesnő

2018.08.17. 15:23

43 éves korában öngyilkos lett Jill Janus, a Huntress nevű metálzenekar énekesnője. A hírt barátja és egykori zenésztársa, Casey Wood jelentette be a Facebookon, majd ezt a zenekar korábbi menedzsere, Jackie Kajzer megerősítette. Ezzel egyidőben a zenekar egy közleményt tett ki a Facebookra, amiben arra kérnek mindenkit, akinek ilyen gondolatai támadnának, hogy keressenek segítséget.

Janus 2009-ben alapította a Huntresst, akikkel 3 albumot adott ki. 2016-ban az Ozzfest-turnéra is meghívást kaptak. Az énekesnő régóta szenvedett bipoláris személyiségzavarban, amiről szokatlanul nyíltan és őszintén beszélt a sajtónak. Húszéves korában diagnosztizálták, de már 13 évesen érezte, hogy valami nem stimmel vele, amikor naponta foglalkoztatta az öngyilkosság gondolata. Egy 2015-ös interjúban a Revolvernek azt mesélte, hogy a húszas éveire igazán nem is emlékszik, csak a dühre és arra, hogy véget akart vetni az életének.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport