A színpadon esett össze Marilyn Manson

2018.08.20. 18:54

Manson és zenekara Houstonban lépett fel Rob Zombie társaságában, és már a koncert előtt jelezte, hogy ez nem az ő estéje lesz: kifejezetten szarul volt, és a fotósoknak megtiltotta, hogy képeket készítsenek róla a zenekari árokból. Halkan megjegyzem, hogy ezt Budapesten is eljátszotta, de akkor nem mondta, hogy szarul lenne, hanem MERT CSAK NEM OSZT KÉSZ. A houstoni koncerten aztán eljött az obligát Sweet Dreams feldolgozás, amiből meg ez lett:

A koncert innentől félbeszakadt, Manson hőgutára panaszkodott, majd levonult, nélküle meg nem nagyon megy a szekér. Mostanában elég gyakran fordul elő, hogy Manson nem fejez be egy bulit, az év elején egy Long Island-i koncertet szakított félbe idegösszeomlás miatt, tavaly októberben meg a fejére esett egy színpadi elem, és emiatt nem ment a zenélés neki.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?