Curtis: Mindenkinek megvan a maga drogja

2018.08.23. 10:46 Módosítva: 2018-08-23 15:46:18

Curtis egy Facebook-posztban kommentálta a szegedi SZIN fesztiválon szerda este történteket. Mint arról beszámoltunk, Majka az esti koncertjének első száma után bejelentette: nem dolgozik többet együtt Curtisszel, társának drogproblémáira hivatkozva vet véget a több éve tartó közös munkának. A koncerten Majka azt is elmondta, hogy a szegedi fellépést is majdnem lefújták, de végül másképp döntött.

Pár órával később Majka hosszú Facebook-posztban fejtette ki, hogy zenésztársának drogproblémája évek óta negatívan befolyásolta együttműködésüket, többször okozott gondot, mivel Curtis már nem tudta hozni azt a színvonalú zenei munkát, amit régebben.

Azt is írja, öt éve szép szóval és nem szép szóval is próbálta jó útra téríteni Curtist, de nem sikerült, és eljött az a pont, ahol ezt feladja.

Erre a posztra reagált ma Curtis, aki szintén a közösségi oldalon szólalt meg, azt írva: „A hír igaz! Ez egy hosszú út vége de egy új kezdete! Mostantól külön járunk fellépni és ne aggódjatok, jönnek az új dalok ugyan úgy" Hozzáteszi még, hogy szerinte mindenkinek megvan a maga drogja, és kéri a sajtót, hogy ne keressék, mert nem fog nyilatkozni.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?