Előkerült Mick Jagger és Carly Simon elveszettnek hitt duettje

2018.08.23. 10:24

Több mint negyvenöt évvel megszületése után előkerült Mick Jagger és Carly Simon elveszettnek hitt duettje. A Fragile című dalt a két sztár 1972-ben rögzítette és most egy Rolling Stones-gyűjtő talált rá, írja az MTI.

A lassú balladát a Rolling Stones frontembere és az amerikai énekesnő-dalszerző egy zongoránál ülve adta elő. A duett létezéséről Carly Simon két évvel ezelőtt a Rolling Stone-nak adott interjúban beszélt, megemlítve, hogy a dal elveszett. "Egy órát ültünk együtt a zongoránál" - idézte fel a 2016-es cikkben az énekesnő. 1972-ben Jagger háttér vokalistaként működött közre Carly Simon You're So Vain című slágerének felvételén, ekkor került sor a közös dal felvételére is. 

A felvételre a Rolling Stones rajongója és gyűjtője, Matt Lee a közelmúltban talált rá egy magnószalagon. Miután készített egy digitális másolatot, azt a magazinon keresztül eljuttatta Carly Simonnak. A Jagger-Simon duett azért nem volt teljesen ismeretlen a mindentudó Rolling Stones-hívők körében. A dal egy rövid részlete hallható a zenekar 1972-es turnéjáról készült, nyilvánosan soha be nem mutatott dokumentumfilmben.

Ne maradjon le semmiről!  • Tippek
  • Árfolyam