Videón Majka szegedi kirohanása

2018.08.23. 14:14 Módosítva: 2018-08-23 15:48:55

Megérkezett a videófelvétel Majka szerda esti koncertjéről, egész pontosan arról a részről, amikor alkotótársáról, Curtisről beszél, és arról, hogy az utóbbi drogproblémái miatt el kellett köszönni tőle. A videót a Borson találtuk.

A közönségből készült videón hallatszódik az egész szöveg, de a közönség reakciója is, aminek tagjai hangosan kurvaanyázni kezdenek akkor, amikor Majka bejelenti, hogy sem ma este, sem később nem lesz vele Curtis.

Itt van Majka monológja:

Sajnos az elmúlt öt évben bejött a képbe egy harmadik a barát, aki nélkül az én barátom, úgy tűnik, nem tud meglenni. És az van, hogy sajnos sokadik alkalommal nem tudja elvállalni azt a munkát, amit a jóisten neki adott. Ez a harmadik barát pedig nem más, mint az a kibaszott mocskos geci kábítószer. Sajnos az elmúlt öt évben annyi mindent próbáltunk megtenni annak érdekében, hogy ez a formáció megmaradjon, de nem sikerült.

Azt szeretném csak mondani, hogy Szeged, sajnos el kellett köszönnünk Curtistől. A jóisten remélhetőleg ad neki egy olyan utat, hogy valamikor majd az elkövetkezendő pár évben helyreteszi magát, az életét, és akkor megint itt állhatunk együtt a színpadon.

Az az igazság, hogy sokat gondolkoztam, hogy lemondjuk-e a koncertet, de az az igazság, hogy rájöttem, hogy kurvára nem érdemli meg a szegedi közönség, hogy elhalasszuk.

Úgyhogy gyerekek, arra kérek mindenkit, mert egyedül ez kibaszott nehéz, hogy segítsetek majd nekem nagyon, jó?

Így nézett ki a bejelentés közelebbről:

A koncert óta Majka is tisztázta az ügyet a Facebook-oldalán, csütörtök délelőtt pedig Curtis is megszólalt, aki annyit mondott, hogy a hír igaz, ez egy hosszú út vége, de egy új kezdete.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!