Videón Majka szegedi kirohanása

2018.08.23. 14:14 Módosítva: 2018-08-23 15:48:55

Megérkezett a videófelvétel Majka szerda esti koncertjéről, egész pontosan arról a részről, amikor alkotótársáról, Curtisről beszél, és arról, hogy az utóbbi drogproblémái miatt el kellett köszönni tőle. A videót a Borson találtuk.

A közönségből készült videón hallatszódik az egész szöveg, de a közönség reakciója is, aminek tagjai hangosan kurvaanyázni kezdenek akkor, amikor Majka bejelenti, hogy sem ma este, sem később nem lesz vele Curtis.

Itt van Majka monológja:

Sajnos az elmúlt öt évben bejött a képbe egy harmadik a barát, aki nélkül az én barátom, úgy tűnik, nem tud meglenni. És az van, hogy sajnos sokadik alkalommal nem tudja elvállalni azt a munkát, amit a jóisten neki adott. Ez a harmadik barát pedig nem más, mint az a kibaszott mocskos geci kábítószer. Sajnos az elmúlt öt évben annyi mindent próbáltunk megtenni annak érdekében, hogy ez a formáció megmaradjon, de nem sikerült.

Azt szeretném csak mondani, hogy Szeged, sajnos el kellett köszönnünk Curtistől. A jóisten remélhetőleg ad neki egy olyan utat, hogy valamikor majd az elkövetkezendő pár évben helyreteszi magát, az életét, és akkor megint itt állhatunk együtt a színpadon.

Az az igazság, hogy sokat gondolkoztam, hogy lemondjuk-e a koncertet, de az az igazság, hogy rájöttem, hogy kurvára nem érdemli meg a szegedi közönség, hogy elhalasszuk.

Úgyhogy gyerekek, arra kérek mindenkit, mert egyedül ez kibaszott nehéz, hogy segítsetek majd nekem nagyon, jó?

Így nézett ki a bejelentés közelebbről:

A koncert óta Majka is tisztázta az ügyet a Facebook-oldalán, csütörtök délelőtt pedig Curtis is megszólalt, aki annyit mondott, hogy a hír igaz, ez egy hosszú út vége, de egy új kezdete.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?