Sean Paul lemondta szegedi koncertjét

2018.08.24. 15:54


Egy régebbi térdsérülése miatt egyáltalán nem tud jönni a SZIN-re Sean Paul, a fesztivál két sztárfellépőjéből a szombati. A szervezők egy nappal Sean Paul fellépése előtt kaptak egy emailt, melyben a sztár menedzsmentje közölte, hogy az énekes már korábban is térdproblémával küzdött, ami most olyan stádiumba került, ami azonnali operációt igényel, emiatt kénytelen szegedi koncertjét lemondani.

Korábban úgy volt, hogy egy nappal fellépése előtt érkezik a szombati nap sztárja, hisz’ szerette volna megismerni Szegedet. A zenekara megérkezett, csak sajnos pont a főszereplő tart Florida felé egy rendkívül fájdalmas térdporc sérüléssel

– ezt Kolonics Erika, a SZIN főszervezője mondta, aki arra is tett ígéretet, hogy megpróbálják a lehetetlent, azaz pótolni Sean Pault, de egy nappal a fellépés előtt ehhez csoda kell. A szervezők nagyon sajnálják a történteket, de ilyen már többször előfordult a hazai fesztiváltörténelemben (emlékezzünk csak a Megadeth Rockmaratonon elmaradt, emlékezetes avokádózádba torkolló bulijára).

Sean Paul fellépése persze nagyon hiányozni fog az idei programból (a közönségnek különösen), a szervezők bíznak abban, hogy a SZIN látogatói ettől még jól érzik majd magukat a fesztiválon. Ma este egyébként a Pet Shop Boys lép fel a SZIN-en.