Koncert közben ment el Bono hangja, lefújták a berlini show-t

2018.09.01. 21:58

A harmadik szám után félbeszakadt a szombat esti berlini U2 koncert, mert hirtelen elment Bono hangja, mondta kollégánknak egy koncerten tartózkodó ismerőse. Ezt később egy rajongói oldal Tweetje is megerősítette:

Az 58 éves énekes épp az együttes egyik legismertebb számába, a Beautiful Day-be kezdett bele a Mercedes-Benz Arénában, de a helyszíni jelentések szerint a dal nagy részét már a közönséggel énekeltette el, majd utána a banda le is vonult a színpadról. 

A felvételen Bono még a beszéddel is küzd. Ebben azt mondja, hogy így ebben a formában nem tudják folytatni a koncertet, és tíz-tizenöt perces szünetet fognak tartani.

Már a koncert elejéről készült videón is hallani, hogy a Red Flag Day című dalt sem tudja végigénekelni.

Informátorunk úgy hallotta, az együttes a füstre vagy a légkondira gyanakodott. A közönség végül majdnem egy órán keresztül várta a fejleményeket, mire bejelentették: a koncert elmarad. A rajongóknak azt mondták, tartsák meg a jegyeiket, mert a koncertet egy másik időpontban majd megtartják. 

A koncertre egyébként minden jegy elkelt, az arénába pedig összesen 17 ezer ember fér be.

A turné következő állomása három nap múlva Kölnben lesz.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?