Újabb koncerteket kell lemondani Travis Barker betegsége miatt

2018.09.07. 10:11

Továbbra sem elég egészséges ahhoz Travis Barker, hogy koncertezni tudjon, ezt maga a Blink-182 jelentette be a közösségi média oldalaikra kiposztolt közleményben. A tervek szerint az együttes terveiben egy őszi mini turné szerepelt, de ezeket most mind kénytelenek lemondani. 

A közleményben azt írják, hogy az orvosi csapat arra számított, hogy ősszel Barker már elég egészséges lesz ahhoz, hogy újra a dobok mögé ülhessen. De a legújabb vizsgálatok eredményei alapján nem kapta meg az engedélyt a koncertezéshez. 

Barker a közleményben azt írja, hogy az elmúlt néhány hónap különösen rossz volt, ahogy arra kellett várnia, hogy az orvosok újra beleegyezzenek abba, hogy színpadra állhasson. Azonban a dobolás még mindig túl nagy kockázatot jelent a számára, úgyhogy nem tud mást tenni, mint a gyógyulásra koncentrálni, hogy minél hamarabb visszatérhessen. Megköszönte a rajongók, a családja és a barátai támogatását ebben az időben.

Barker június elején került kórházba azok után, hogy mindkét karjában vérrögöket találtak az orvosok. Azóta több koncertet is le kellett mondania a zenekarnak. 

Ne maradjon le semmiről!