Meghalt Mac Miller

2018.09.07. 23:04 Módosítva: 2018-09-07 23:19:28

26 éves korában meghalt Mac Miller rapper, írja a TMZ. A halál oka túladagolás lehetett.

Mac Miller 14 éves korában kezdett el rappelni, befutnia a 2010-es évek elején sikerült, amikor a mixtape-jein olyanok vendégszerepeltek már, mint Earl Sweatshirt vagy Action Bronson. Sorlemezből négyet adott ki, a legutóbbit, a Swimming címűt augusztus elején ebben az évben. 2014-től a Warner Bros. lemezkiadóval volt szerződésben, az albumfelvételek és a produceri munka mellett az MTV2-n saját reality-műsora is volt.

Ariana Grande nem akarta bébiszittelni

Miller korábban is bekerült a hírekbe kábítószerekkel kapcsolatos, vagy rendőrségi ügyei miatt, főleg miután szakított barátnőjével, a popszupersztár Ariana Grandéval.

A hatóságokkal legutóbb májusban gyűlt meg a baja, amikor a terepjárójával a sebességhatár duplájával hajtott, és nekicsapódott egy oszlopnak, majd bejelentés nélkül elhajtott a helyszínről. Később a rendőrök kihallgatták otthonában, akkor már mindent bevallott.

Ariana Grande is nyilatkozott Miller drogproblémáiról, az énekesnő egyértelműen utalt arra, hogy a két éves kapcsolat utáni szétválásuk egyik kiváltó oka volt. "Nem vagyok bébiszitter, sem az anyja, és egy nőtől sem elvárható, hogy ezeket a szerepeket játsza. Éveken át törődtem vele, támogattam, hogy józanodjon, vagy imádkoztam azért, hogy helyrejöjjön" – mondta.

Miller 2014-ben a Faces nevű mixtape-en fel is dolgozta ezeket a tapasztalatait, rappelt a kábítószeres élményekről. Az albumon több utalást is tett a fiatalkori halálra.

Miller arról is többször nyilatkozott a sajtóban, hogy mennyire nehezen kezelte a hírnevet, hogy a közvélemény szeme láttára, kamerák előtt kellett felnőtté válnia: "Az életem során sokszor éreztem, hogy valaminek meg kellene, hogy feleljek, és úgy éreztem, hogy mutatnom kéne magamról valamilyen képet. Ez nyomasztó." 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?