Óceánjáróról ugrott a tengerbe egy német énekes

2018.09.10. 12:49

A tengerbe vetette magát egy óceánjáróról Daniel Küblböck német popénekes, számolt be róla az MTI. A hajó Hamburgból tartott New Yorkba, az énekes pedig a kanadai partoknál ugrott le a fedélzetről. Keresése azonnal megkezdődött, de eddig nem járt sikerrel. 

 

A 33 éves férfit egy repülőgép, egy helikopter, egy másik óceánjáró és a parti őrség két hajója is kereste Új-Foundlandtől északra a Labrador-tengeren. Az itteni hideg vízben csak néhány órát lehet túlélni.

Daniel Küblböck 2002-ben lett híres, ekkor szerepelt az RTL énekes tehetségkutató műsorában, ahol a harmadik helyet szerezte meg. Ezt követően Dieter Bohlen, a Moderns Talking egyik tagja lett a mentora, megjelent az első albuma, ami nagyon sikeres lett és rögtön egy könyvet is kiadott az életéről. Ezt követően több tévéshowban is feltűnt, szerepelt a német RTL Celeb vagyok, ments ki innen! műsorában, 2010-ben pedig saját talk show-t is indított. Elvégzett egy színészi tanfolyamot a a Berlini Színházi Intézetben, majd eltűnt a közéletből, nem lehetett a tévében sem látni.

Az Aida Luna óceánjáró fedélzetéről vasárnap reggel tűnt el. A 2200 utas egyike látott valakit, amint a tengerbe veti magát, az utaslista ezt követő ellenőrzése során derült ki, hogy az énekes hiányzik.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?