Rendőrségi ügy lett a barátnője torkára markoló Liam Gallagher botrányából

2018.10.09. 17:36

Nyomozást indított a londoni rendőrség az egykori Oasis tagjaként híressé vált Liam Gallagher ellen, miután a zenész a nyáron kisebb dulakodásba keveredett barátnőjével, Debbie Gwytherrel, írja a Consequence of Sound.

A brit The Sun még augusztusban gurította a hírt, hogy Gallagher a Chiltern Firehouse nevű londoni étteremben összebalhézott a barátnőjével, majd a vita során annak torkához kapott, aztán feldúltan távozott, azt ismételgetve, hogy Gwyther egy boszorkány.

Később mindketten cáfolták a híreszteléseket: Gallagher egy Twitter-bejegyzésben közölte a világgal, hogy még soha életében nem bántott nőt, Gwyther pedig az Instagramra írta ki, hogy ez az egész egy hazugság, illetve hogy jogi lépéseket fontolgat a bulvárlappal szemben.

Valami azonban biztosan történt, erről tanúskodik az egyik biztonsági kamera felvétele, valamint az a tény is, hogy a rendőrség vizsgálatot indított az ügyben. A londoni rendőrség a BBC-vel azt is közölte, hogy letartóztatás még nem történt, és folytatják a nyomozást, egy embert – vélhetően Gallaghert – már kihallgattak a történtek miatt.

Liam Gallagher aztán az Instagramon osztott meg egy vidám csoportképet, amin a barátnője oldalán szerepel. A zenész egyébként az idei Szigeten is játszott (a koncertjéről itt írtunk), és állítása szerint kurvára tetszett neki Budapest, pedig korábban már járt itt.

Ne maradjon le semmiről!