Rendőrségi ügy lett a barátnője torkára markoló Liam Gallagher botrányából

2018.10.09. 17:36

Nyomozást indított a londoni rendőrség az egykori Oasis tagjaként híressé vált Liam Gallagher ellen, miután a zenész a nyáron kisebb dulakodásba keveredett barátnőjével, Debbie Gwytherrel, írja a Consequence of Sound.

A brit The Sun még augusztusban gurította a hírt, hogy Gallagher a Chiltern Firehouse nevű londoni étteremben összebalhézott a barátnőjével, majd a vita során annak torkához kapott, aztán feldúltan távozott, azt ismételgetve, hogy Gwyther egy boszorkány.

Később mindketten cáfolták a híreszteléseket: Gallagher egy Twitter-bejegyzésben közölte a világgal, hogy még soha életében nem bántott nőt, Gwyther pedig az Instagramra írta ki, hogy ez az egész egy hazugság, illetve hogy jogi lépéseket fontolgat a bulvárlappal szemben.

Valami azonban biztosan történt, erről tanúskodik az egyik biztonsági kamera felvétele, valamint az a tény is, hogy a rendőrség vizsgálatot indított az ügyben. A londoni rendőrség a BBC-vel azt is közölte, hogy letartóztatás még nem történt, és folytatják a nyomozást, egy embert – vélhetően Gallaghert – már kihallgattak a történtek miatt.

Liam Gallagher aztán az Instagramon osztott meg egy vidám csoportképet, amin a barátnője oldalán szerepel. A zenész egyébként az idei Szigeten is játszott (a koncertjéről itt írtunk), és állítása szerint kurvára tetszett neki Budapest, pedig korábban már járt itt.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!