Csütörtöktől lehet jegyet venni Ed Sheeran koncertjére

2018.10.24. 12:34

Ed Sheeran jövő nyári, első magyarországi koncertjére október 25-én, csütörtökön, tíz órától lehet jegyet vásárolni, közölték szerdán a szervezők. Annak, aki élőben is látni szeretné a Sziget jövő évi headlinerét, nem árt ezt tudnia, hiszen a zenész koncertjei iránt óriási az érdeklődés világszerte.

A 2019-es Sziget nyitónapján fellépő Sheeran szeptember végén többállomásos turnét jelentett be, a koncertekre iszonyatosan fogynak a jegyek, több buli teltházas, van olyan helyszín, amelyre mindössze két óra alatt elkapkodták az összes belépőt.

A Sziget szervezői szerdai közleményükben emlékeztettek arra, hogy a koncertre október 25-én délelőtt 10 órától lehet jegyet kapni, ráadásul az első ötezret early bird áron adják majd. A 2019-es Szigetet augusztus 7. és 13. között rendezik meg.

"Miután 7, 5 és 3 napos bérleteket is árulunk, amibe beleeshet az első nap, ezért csak limitált mennyiségű napijegyet tudunk kiadni Sheeran koncertjére" – mondta Kádár Tamás, a fesztivál főszervezője. Kádár arra is emlékeztetett: a Sziget nyitónapja jövőre már teljes nap lesz, az Aréna és az A38 is üzemelni fog.

Amikor szeptemberben bejelentették Ed Sheeran szigetes koncertjét, Kádár azt nyilatkozta: "Több mint egy éve tárgyalunk Sheeran ügynökségével, és nagy öröm, hogy ilyen hamar bejelenthetjük őt. Az pedig megtisztelő, hogy Sheeran első magyarországi koncertjét a Szigeten adja, és rajtunk kívül is csak egy fesztiválon lép fel a stadion-koncertek mellett."

Ed Sheeran szeptemberben ezt üzente a magyaroknak:

Ne maradjon le semmiről!