Klipforgatás közben zuhant halálba egy kanadai rapper

2018.10.24. 11:30

34 éves korában meghalt Jon James kanadai rapper, aki épp egy klipet forgatott, amikor a mélybe zuhant egy repülő szárnyáról, írja a CNN. A rapper (polgári nevén: Jon James McMurray) a kanadai Brit Columbia tartomány Vernon nevű városában forgatott szombaton, amikor a baleset történt.

Jon James egy kis Cessna repülőgép szárnyán lépkedett, amikor túlságosan közel került a széléhez, a repülőgép megbillent és dugóhúzóba került. A rapper egy darabig a szárnyba kapaszkodott, ám végül kénytelen volt elengedni azt, viszont már nem volt ideje kinyitni az ejtőernyőjét, idézte az MTI Jon James menedzsmentjét.

A pilóta biztonságosan letette a gépet, az extrém mutatványokat kedvelő rapperen kívül senki nem sérült meg. A zuhanás következtében szörnyethalt Jon James holttestét Vernontól északnyugatra, egy mezőn találták meg, helyi idő szerint este hét körül, írja a CBC.

Ne maradjon le semmiről!

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport