Megint lehet jegyet venni az Ed Sheeran-koncertre

2018.10.25. 10:51

„Nem lehet jegyet venni Ed Sheeranre"  – írták olvasóink csütörtök délelőtt. A Sziget.hu honlapján valóban az volt olvasható, hogy a webshop átmenetileg nem elérhető, de már dolgoznak a javításon. A koncertről még annyit írnak, hogy az első 5000 napijegy már elkelt, de limitált számban még kaphatók napijegyek.

Ed Sheeran jövő nyári, első magyarországi koncertjére elvileg október 25-én, csütörtökön, tíz órától lehetett volna jegyet vásárolni.  A Sziget nyitónapján fellépő Sheeran szeptember végén többállomásos turnét jelentett be, a koncertekre iszonyatosan fogynak a jegyek, több buli teltházas, van olyan helyszín, amelyre mindössze két óra alatt elkapkodták az összes belépőt.

update: "Számítottunk rá, hogy nagy lesz a roham, de a vártnál is többen érdeklődtek, pillanatok alatt elfogyott az első 5000 darab jegy. Olyan nagy volt a terhelés, amit a webshopunk már nem bírt, de úgy tudjuk, hogy a többi jegyterjesztő is összeomlott.

A Sziget webshop helyreállt, folytatjuk a jegyeladást és nagyon köszönjük a türelmet. Azt azonban el kell mondani, hogy ha ilyen gyors lesz a tempó, akkor pár órán belül elfogynak az Ed Sheeran napjára kiadható napijegyek" - közölte a Sziget.

Ne maradjon le semmiről! (PREVIEW)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?