Megint lehet jegyet venni az Ed Sheeran-koncertre

2018.10.25. 10:51

„Nem lehet jegyet venni Ed Sheeranre"  – írták olvasóink csütörtök délelőtt. A Sziget.hu honlapján valóban az volt olvasható, hogy a webshop átmenetileg nem elérhető, de már dolgoznak a javításon. A koncertről még annyit írnak, hogy az első 5000 napijegy már elkelt, de limitált számban még kaphatók napijegyek.

Ed Sheeran jövő nyári, első magyarországi koncertjére elvileg október 25-én, csütörtökön, tíz órától lehetett volna jegyet vásárolni.  A Sziget nyitónapján fellépő Sheeran szeptember végén többállomásos turnét jelentett be, a koncertekre iszonyatosan fogynak a jegyek, több buli teltházas, van olyan helyszín, amelyre mindössze két óra alatt elkapkodták az összes belépőt.

update: "Számítottunk rá, hogy nagy lesz a roham, de a vártnál is többen érdeklődtek, pillanatok alatt elfogyott az első 5000 darab jegy. Olyan nagy volt a terhelés, amit a webshopunk már nem bírt, de úgy tudjuk, hogy a többi jegyterjesztő is összeomlott.

A Sziget webshop helyreállt, folytatjuk a jegyeladást és nagyon köszönjük a türelmet. Azt azonban el kell mondani, hogy ha ilyen gyors lesz a tempó, akkor pár órán belül elfogynak az Ed Sheeran napjára kiadható napijegyek" - közölte a Sziget.

Ne maradjon le semmiről! (PREVIEW)