Sinead O'Connor felvette az iszlám vallást

2018.10.26. 11:06

Twitteren jelentette be Sinead O'Connor ír énekesnő, hogy áttért a muszlim vallásra és ezzel együtt egy új nevet is felvett. Üzenetében azt írta, hogy minden intelligens teológus útja természetesen az iszlám valláshoz vezet. Az új neve pedig mostantól Shuhada’, ami arabul mártírokat jelent.

Az énekesnő tavaly is megváltoztatta a nevét, akkor vette fel a Magda Davitt nevet, ami most változik Shuhada’ Davittra. Twitteren arról is írt, hogy megkapta élete első hidzsabját és nagyon boldog lett attól, hogy felvehette, de nem oszt meg róla képet, mert ez egy nagyon személyes ügy. Azóta viszont meggondolta magát és több szelfit is feltöltött az oldalára, amiben hidzsabot visel.

Sinead O’Connorról az utóbbi években nem a dalai, hanem inkább a botrányai miatt írtak az újságok. Egy tavaly megosztott videóban például öngyilkos gondolatairól, magányáról és mentális problémáiról vallott, előtte volt, hogy rendőrök keresték mert attól tartottak, hogy esetleg öngyilkos lett. Pályáját ebben a cikkben foglaltuk össze, kitérve a viharos magánéletére, illetve a keresztény egyház ellen tett kirohanásaira is.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?