A karácsonyt is börtönben töltheti Pásztor Anna zaklatója

2018.11.06. 09:45

Az ügyészség kérvényezésére január elejéig rács mögött maradhat az a dunaszerdahelyi férfi, aki a nyáron egy késsel a cipőjében próbált meg az Anna & the Barbies énekesnőjének közelébe férkőzni a zenekar Budapest Parkban adott koncertjén, írja a keddi Blikk.

"Az illetékes ügyészség megállapította, hogy a kényszerintézkedés okai továbbra is fennállnak, ezért annak meghosszabbítása szükséges és indokolt. Ennek megfelelően a kerületi ügyészség a gyanúsított letartóztatásának további két hónappal, 2019. január 06. napjáig történő meghosszabbítására tett indítványt" – közölte a lappal az ügyészség.

A bíróság arról tájékoztatta a lapot, hogy a zaklató ügyében egyelőre még nem született döntés. Pásztor Anna a hírrel kapcsolatban azt nyilatkozta: "Minden reményemet visszaadta a hatóságok intézkedése. Biztonságban érzem magam így itthon, és remélem, mire véget ér az ügy, addigra mind a két oldalon lenyugszanak a kedélyek. Azt gondolom, sokak számára intő példa lehet ez az eset."

A férfi nemrég a börtönből üzente az énekesnőnek, hogy ha kiszabadul, nem keresi őt többé, elfogadja, hogy nem lehetnek egy pár. "Ha bűn az, hogy piszkáltam, zaklattam Annát, akkor vállalom a következményeket, és leülöm, amit kell. Bár már voltam házas, szeretnék újra megnősülni, gyerekeket, családot akarok. Ha Annával nem lehet, akkor majd mással" – mondta.

A zaklató ugyanebben az interjúban beszélt arról is, hogy nem azért csempészett kést a koncertre, hogy kárt tegyen bárkiben, hanem mert nincsenek fogai, az étkezéshez volt szüksége rá, hogy apró darabokra vágja az elemózsiát. Pásztor Anna minderre azzal reagált: "Határozottan és egyértelműen mondhatom, sosem voltam nyitott az üzeneteire. Eleinte csak azért válaszoltam neki, mert nem akartam megbántani."

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?