Curtis hamarosan dalban üzen Majkának

2018.11.06. 09:04

"Hatvanezer, basszus! Hatvanezer!" – válaszolta Széki Attila, azaz Curtis, a Blikk arra vonatkozó kérdésére, hogy mennyibe került a Majkával való szakítása estéjén hazataxizni Szegedről Budapestre.

A lap interjújában Curtis elmondta, hogy az autóban ülve a telefonját kikapcsolta, otthon azonban a párja azzal várta, hogy a balhéjukkal van tele az internet. "Ledöbbentem, amikor a videót láttam, mert nem értettem. Petivel volt egy vitánk, mielőtt Szegedről leléptem, de tök más miatt, amiről nem akarok beszélni. Nem az volt, ami miatt lejáratott" – mondta.

Curtis szerint az eset megmutatta, hogy mennyire más az értékrendjük. "Nem tudok és nem is akarok vele közösséget vállalni. Harag nincs, nemrégiben fel is hívott, és megtárgyaltuk, hogy a Füttyös című dalunkat bejelentjük a jogvédő irodánál. Ezt korrektnek tartom, de számomra ő már nem létezik."

A rapper egyébként az Emilióval közös áprilisi Aréna-koncertjére készül, aminek híre – ahogy fogalmazott – új fejezetet nyitott az életében.  És hogy miért éppen Emilio? "Ő volt az első, aki a Majka-ügy után felhívott. Benne nem fogok csalódni. Igaz barát" – mondta Curtis, aki azt is bevallotta, boldog, hogy Majka nélkül is tud Aréna-koncertet csinálni.

Egyenrangúak vagyunk. Nem másodhegedűs vagyok, ahogy Peti mondogatta tréfálkozva. Ezúttal valóban két barát lesz a színpadon, akik felesben osztoznak mindenben. A rosszban is, nemcsak a jóban.

Curtis egyébként hamarosan egy "kemény utcarap" számban üzen majd Majkának, aki korábban exkluzív, vágatlan interjúban beszélt az Indexnek a szakításról és annak előzményeiről. A szakítás utáni első találkozásuk – a beszámolók szerint – kifejezetten fagyosra sikerült a TV2 szeptemberi sajtótájékoztatóján, az esemény végén lőtt csoportképen is messzire húzódtak egymástól.

Ne maradjon le semmiről!