Curtis hamarosan dalban üzen Majkának

2018.11.06. 09:04

"Hatvanezer, basszus! Hatvanezer!" – válaszolta Széki Attila, azaz Curtis, a Blikk arra vonatkozó kérdésére, hogy mennyibe került a Majkával való szakítása estéjén hazataxizni Szegedről Budapestre.

A lap interjújában Curtis elmondta, hogy az autóban ülve a telefonját kikapcsolta, otthon azonban a párja azzal várta, hogy a balhéjukkal van tele az internet. "Ledöbbentem, amikor a videót láttam, mert nem értettem. Petivel volt egy vitánk, mielőtt Szegedről leléptem, de tök más miatt, amiről nem akarok beszélni. Nem az volt, ami miatt lejáratott" – mondta.

Curtis szerint az eset megmutatta, hogy mennyire más az értékrendjük. "Nem tudok és nem is akarok vele közösséget vállalni. Harag nincs, nemrégiben fel is hívott, és megtárgyaltuk, hogy a Füttyös című dalunkat bejelentjük a jogvédő irodánál. Ezt korrektnek tartom, de számomra ő már nem létezik."

A rapper egyébként az Emilióval közös áprilisi Aréna-koncertjére készül, aminek híre – ahogy fogalmazott – új fejezetet nyitott az életében.  És hogy miért éppen Emilio? "Ő volt az első, aki a Majka-ügy után felhívott. Benne nem fogok csalódni. Igaz barát" – mondta Curtis, aki azt is bevallotta, boldog, hogy Majka nélkül is tud Aréna-koncertet csinálni.

Egyenrangúak vagyunk. Nem másodhegedűs vagyok, ahogy Peti mondogatta tréfálkozva. Ezúttal valóban két barát lesz a színpadon, akik felesben osztoznak mindenben. A rosszban is, nemcsak a jóban.

Curtis egyébként hamarosan egy "kemény utcarap" számban üzen majd Majkának, aki korábban exkluzív, vágatlan interjúban beszélt az Indexnek a szakításról és annak előzményeiről. A szakítás utáni első találkozásuk – a beszámolók szerint – kifejezetten fagyosra sikerült a TV2 szeptemberi sajtótájékoztatóján, az esemény végén lőtt csoportképen is messzire húzódtak egymástól.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?