Az öltözőben lett rosszul az Aerosmith gitárosa

2018.11.12. 10:01

Joe Perry, az Aerosmith gitárosa szombat este Billy Joellel adott közös koncertet a Madison Square Gardenben, azonban a fellépése után az öltözőben rosszul lett és mentőt kellett hozzá hívni. A TMZ információi szerint a gitárosnak oxigénre volt szüksége és 40 percig kezelték, mielőtt kórházba szállították volna.

Perry menedzsmentje azt közölte, hogy a 68 éves zenész továbbra is kórházban marad, de magánál van, állapota stabil. A kezelése miatt viszont le kell mondania a floridai fellépését, de abban bíznak, hogy néhány héten belül újra színpadra állhat. 

Az elmúlt években is voltak már egészségügyi gondjai Perry-nek. 2016-ban egy fellépésén lett rosszul, akkor kimerülés és kiszáradás miatt szorult kezelésre. Később az esetről azt mondták, hogy Perry nem volt hozzászokva ahhoz a terheléshez, amit a Hollywood Vampires nevű együttessel diktáltak, a heti 5 fellépés jóval több volt, mint amihez az Aerosmith-nél az utóbbi években hozzászokott.

Joe Perry-nek a következő hónapokra számos koncertje van lekötve, hiszen a januárban megjelent Sweetzerland Manifesto című szólóalbumával tervez turnéra indulni, az Aerosmith pedig korábban bejelentette, hogy 2019-ben áprilistól júliusig Las Vegasban fognak koncerteket adni. 

Ne maradjon le semmiről!