Bradley Cooper nem akart alkoholista rockzenész lenni

GettyImages-473152022
2018.11.15. 15:32

A Csillag születik után nemigen jött ki úgy senki a moziból, hogy "jó-jó, de Cooperen látszott, hogy kurvára nem akarta eljátszani a kiöregedő, alkoholista csávót", na jó, Cooper biztos így jött ki, ha bement egyáltalán (nem ment, még nem látta a filmet moziban, ha minden igaz). Pedig így volt, a rendező inkább Jack White-ot a White Stripes duó egyik felét akarta felkérni a szerepre. 

White-nak nem lett volna idegen a film világa, egyrészt ugye zenész, tehát az énekéssel és gitározással nem kellett volna megkínlódnia, másrészt meg szerepelt már ő filmben, mégpedig Elvist alakítva a A lankadatlan: A Dewey Cox-sztori című paródiában.

A Csillag születik is érdekelte, de nem tudták összehozni a forgatást előre lekötött koncertek, stb, miatt, legalábbis egy ideig ez volt a narratíva, aztán egy Variety-interjúban Cooper elárulta, hogy akit ő akart,  azzal a stúdió semmiképp nem akart együtt dolgozni, és mivel Gaga beválogatása is elég necces volt, és Coopernek sokáig kellett hisztiznie, hogy a Warner belemenjen a dologba, White esetében nem akarta túlfeszíteni a húrt. Egy biztos: tök más film lett volna belőle.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?  • Tippek
  • Bankszámla