Bradley Cooper nem akart alkoholista rockzenész lenni

GettyImages-473152022
2018.11.15. 15:32

A Csillag születik után nemigen jött ki úgy senki a moziból, hogy "jó-jó, de Cooperen látszott, hogy kurvára nem akarta eljátszani a kiöregedő, alkoholista csávót", na jó, Cooper biztos így jött ki, ha bement egyáltalán (nem ment, még nem látta a filmet moziban, ha minden igaz). Pedig így volt, a rendező inkább Jack White-ot a White Stripes duó egyik felét akarta felkérni a szerepre. 

White-nak nem lett volna idegen a film világa, egyrészt ugye zenész, tehát az énekéssel és gitározással nem kellett volna megkínlódnia, másrészt meg szerepelt már ő filmben, mégpedig Elvist alakítva a A lankadatlan: A Dewey Cox-sztori című paródiában.

A Csillag születik is érdekelte, de nem tudták összehozni a forgatást előre lekötött koncertek, stb, miatt, legalábbis egy ideig ez volt a narratíva, aztán egy Variety-interjúban Cooper elárulta, hogy akit ő akart,  azzal a stúdió semmiképp nem akart együtt dolgozni, és mivel Gaga beválogatása is elég necces volt, és Coopernek sokáig kellett hisztiznie, hogy a Warner belemenjen a dologba, White esetében nem akarta túlfeszíteni a húrt. Egy biztos: tök más film lett volna belőle.

Ne maradjon le semmiről!