Már egy metálkoncerten sem dughat nyugodtan az ember

2018.11.23. 11:19

A Machine Head nevű zenekar mostani turnéjának San Diegó-i állomása igazán emlékezetes lett a zenekarnak és a közönségnek is, nemcsak azért, mert állítólag a búcsúturné (egy hónapja jelentették be, hogy a zenekarból ketten is kiszállnak, duóban meg a metál sem az igazi) egyik legjobb buliját adták a House of Bluesban, hanem azért is, mert a zúzástól cseppet sem zavartatva egy pasi meg a csaja az első sorban esett egymásnak, mármint nem foggal-körömmel, hanem nemi szervvel. Igen, dugtak. Miközben a színpadon ilyen nóták mentek:

A prűd amerikai közeg persze ezt nem viselte jól, és a párocskát kihajították a rendezvényről, amit a zenekar is megénekelt a Facebookon:

A Machine Head járt itt is sokszor, jó bulikat adtak, a Hegyalján én kis híján megsüketültem tőlükPhil Demmel gitárossal és Rob Flynn énekes-gitárossal interjúztunk is.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?