Árulják az öngyilkos black metálos szétlőtt koponyájának darabját

2018.11.27. 21:05 Módosítva: 2018.11.28. 11:49

A Metalsucks.net adott hírt, hogy a Serial Killers Ink nevű cég nem éppen hétköznapi dolgot árul: egy kétoldalas levelet, amit a Mayhem alapítója, Euronymous (Oystein Aarseth) írt Vámosi Tamásnak, a Mayhem egyik magyar rajongójának öt nappal az együttes egykori énekese, Dead (Per Ohlin) öngyilkossága után, és csatolt hozzá egy darabot Dead szétloccsantott koponyájából is.

A relikviáról készült képeken látszik, hogy ez csak egy kis méretű koponyadarab, de így is 3500 dollár az ára (körülbelül 1 millió forint). 

A Metalsucks portál azt írja, találkoztak már különleges kikiáltási tárgyakkal, mint például a Guns N'Roses régi ruhaszárítója, Ronnie James Dio gyerekkori háza, vagy Devin Townsend spatulája, de ilyet még nem láttak. 

Euronymous akkoriban Deaddel egy házban élt az öngyilkosság idején. Black metálos körökben köztudott, hogy fotókat készített az énekes holttestéről, és eltett néhány darabot a koponyájából, mielőtt a hatóságok kiérkeztek. A koponyadarabokat azoknak ajándékozta el, akik szerinte "igazak" voltak.