A hét bunkója Kanye West, aki belegázolt egy csomó színész lelkébe

2018.12.04. 11:56

Indokolatlanul nagy figyelmet szentel a világ szórakoztatóipari sajtója annak a botránynak csak nagyon sok idézőjel között nevezhető esetnek, amelyben Kanye West volt a főgonosz, a The Cher Show című Broadway-musical előadói pedig a sértettek. Hála istennek nagyobb baj azért nem történt.

Sok más sztárral együtt Kanye West és Kim Kardashian is hivatalosak voltak a Broadway új musicalbemutatója, a The Cher Show című zenés előadásra. De a sok sztár közül végül csak Kanye West hívta fel magára akaratlanul is a figyelmet.

Hé, @kanyewest, tök menő, hogy itt vagy a @TheCherShow-n! Ha felnéznél a mobilodból, látnád, hogy épp egy darabot adunk elő idefent. Ez a bemutató. Elég nagy cucc ez nekünk. Kösz szépen."

Ezzel a tweettel égette le szegény Yeezyt a Sonny Bonót játszó szereplő, Jarrod Spector a show alatt.

Kanye aztán szintén a Twitteren kért elnézést:

Cher és Sonny kapcsolatának olyan dinamikája volt, hogy végig egymás kezét szorítottuk Kimmel, és az I got you babe-et énekeltük. Bocsásd meg az illetlenségemet. Nagyra értékeljük mindazt az energiát, amit ennek a mesterműnek a létrehozására fordítottatok"

- írta. De ezzel még nincs vége, a TMZ nevű pletykalap ugyanis egy, a "sztárhoz közel álló forrásra" hivatkozva azt állítja, hogy Kanye valójában csak azért baszkurálta a telefonját, mert annyira lenyűgözte a show, hogy jegyzeteket írt róla a mobilján. Egyébként meg csak a szünetig akartak maradni, de végül mégsem húztak haza, amint lehetett, annyira jó volt az előadás, mondja az a bizonyos forrás, aki, ki tudja, talán nem más, mint Kanye píárosa.

Őrület!

Ne maradjon le semmiről!