Tom Jones visszatér Budapestre

2018.12.14. 11:39

Sexbomb sexbomb you're a sexbomb
You can give it to me when I need to come along
Sexbomb sexbomb you're my sexbomb
And baby you can turn me on turn me on darlin'
Sexbomb sexbomb you're my sexbomb sexbomb
You can give it to me when I need to come along
Sexbomb sexbomb your're my sexbomb
And baby you can turn me on

Szofisztikáltság tekintetében ez a dalszöveg semmivel sem jobb, mint egy Shygys-sláger volt annak idején, de van egy baromi nagy különbség (jó, több is) a walesi Tom Jones nótája és a Helló! (Hello! Hello! Maradj mindig velem! / Ölelj magadhoz, legyen örök ez a szerelem! /Hello! Hello! Tiéd mindenem! / Nélküled nem ér semmit az életem!) között, az előbbit ugyanis az egész világon ismerik, és Jonesnak van még vagy harminc, legalább ilyen jó nótája. 2019. június 22-én ismét élőben hallhatjuk.

Tom Jones ötven éve tolja ezt az ipart, amit ő nem látott, élt meg, szívott fel, ivott meg vagy vitt az ágyába (saját bevallása szerint volt egy olyan éve, amikor 250 groupie-val feküdt le), az nem is létezik a popzenében. 77 évesen sem áll le, zsűritag tehetségkutatókban, turnézik, és a koncerteket nem lehaknizza, hanem rendesen odateszi magát. Nálunk utoljára tavaly járt, a Veszprémfeszten, interjúztunk is vele egyet.

A jövő nyári budapesti fellépésre jegyeket a Live Nation és a Funcode oldalakon keresztül lehet venni. Miután a koncert egy kisebb, színházi jellegű nézőtér kialakításban lesz látható, kizárólag ülőjegyekkel, így tessék igyekezni a jegyvásárlással.