Kimentett a durva pogózásból egy nézőt a Disturbed énekese

2019.02.01. 11:42

A texasi Houstonban lépett fel a Disturbed pár napja, a koncert közben viszont David Draiman énekes észrevette, hogy a színpad előtti részen a pogózás közben a rajongók nincsenek tekintettel egy fiatal nőre, és elég erőszakosan lökdösik. Draiman az Indestructible című szám után megkérdezte a nőt, hogy felmenne-e vele a színpadra.

 A 30 éves Sami élt a lehetőséggel, Draiman pedig elmondta neki, hogy tartoznak neki ennyivel, és a zenekar többi tagjának a nevében is bocsánatot kért. A nő egy szám erejéig fenn maradt a Disturbeddel a színpadon a doboknál.

Draiman elmondta a színpadon, hogy van pár bolond idióta, aki valószínűleg szexistának nevezné, amiért ragaszkodott ahhoz, hogy megvédjen egy nőt. "De tudjátok mit? Mindenkit meg kell védeni. És mindenkit, aki nem olyan erős, mint te, megillet a védelem. Értitek?"

Az énekes aztán elmondta a Varietynek, hogy akkor szúrta ki Samit, amikor látta, hogy az akarata ellenére behúzzák a színpad előtt kialakult mosh pitbe. "Nagyon fontos nekem és a zenekarnak is, hogy a Disturbed fellépései pozitív élmények maradjanak minden nézőnek"

A Disturbed június 25-én fellép Budapesten is.

Ne maradjon le semmiről!