Váratlanul lemondta a Grammy-fellépését Ariana Grande

2019.02.06. 11:20

Összeveszett a Grammy-gála producereivel, ezért mégsem lép fel az idei díjátadón Ariana Grande, írja a Variety. Az eset azért is különösen kellemetlen, mert a show-t többek között az énekesnő arcával reklámozták. Grande annyira bepöccent, hogy nem csak a fellépést hagyja ki, hanem az egész gálát is.

A Variety forrásai szerint a feszültséget az okozta, hogy Grande elő akarta adni az egyik új számát a közelgő friss nagylemezéről, azonban a Grammy producerei ragaszkodtak ahhoz, hogy ők válasszák ki, melyik dalokkal lép fel. Végül majdnem megállapodtak abban, hogy az egyik szám lehet az énekesnő választása, de a másik szám kiválasztásához ragaszkodtak, és itt szakadt félbe a tárgyalás a két fél között. Ennek ahhoz is köze lehet, hogy a hírek szerint csak Ariana Grande esetében ragaszkodtak a producerek az ilyen szintű művészeti kontrollhoz.

Hasonló történt egy évvel ezelőtt Lorde-dal is, akinek nem engedték meg, hogy előadja az egyik saját dalát, helyette a Tom Petty emlékére összerakott szegmensben léphetett volna fel, amit ő visszautasított. Lorde arra panaszkodott, hogy csak neki próbálták megmondani a producerek, mit adjon elő, senki másnak nem.

Grandét egyébként két kategóriában is jelölték Grammyra, egyszer a legjobb popénekesi produkció kategóriájában, egyszer pedig a legjobb popénekes album díjára.

Ne maradjon le semmiről!