Curtis kijött az elvonóról

2019.02.16. 11:00 Módosítva: 2019.02.16. 11:07

Curtis befejezte a január közepén elkezdett elvonókúrát, amire drogproblémái miatt volt szükség. Erről maga a zenész számolt be az Instagramon, és a Borsonline vette észre a posztot. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sziasztok! A mai nappal befejeztem a méregtelenítő programot*** Egy teljesen új ember lettem! Ezidő alatt, sikerült minden átértékelnem,teljesen elzárva a külvilágtól, a szeretteim nélkül... sokszor borzasztó volt, de megérte! Ha ez volt az ára annak, hogy végre magam lehessek, bármikor szó nélkül újból nekivágnék! Nagyon sokat hibáztam, azt éreztem ez az utolsó lehetőségem... a karrieremben, a magánéletemben egyaránt. Eszemágában sincs szent beszédet tartani, viszont ha egy tanácsot megfogad tőlem az a rengeteg ember aki írt nekem,hogy akár ilyen, akár másfajta problemával, szenvedélybetegséggel küzd. Merje felismerni magában,és ne féljen lépni! Addig tegye meg amíg nem késő! Ezúton is, Köszönöm azoknak akik hittek bennem és kitartottam mellettem!

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés,

Curtis azt írta, hogy „egy teljesen új ember lett”, mindent átértékelt, és ha ez volt az ára annak, hogy újra önmaga lehessen, bármikor újból belevágna. Nem akar szentbeszédet tartani, de minden szenvedélybeteget arra szólít fel, hogy merjen szembenézni a problémáival, és ne féljen lépni. Végül megköszönte azoknak, akik hittek benne, és kitartottak mellette.

Arról, hogy a zenész drogozik, régóta lehetett tudni, ezt ő maga is megírta életrajzi könyvében. Ügy azonban csak tavaly augusztusban lett belőle, amikor Majka a Szegedi Ifjúsági Napok színpadán szakított vele, és tárta nyilvánosság elé a problémákat.

Az eset után Majka hosszú exkluzív interjút adott az Indexnek.  • Hírek
  • Bankszámla