Megint gáz van egy Curtis-fellépéssel

2019.02.28. 09:09

Ezúttal Kolozsváron maradt el a szurkolóból futballistává avanzsált újpesti rapper egyik bulija, de hogy pontosan miért, azt nehezebb kinyomozni, mint hogy hol öntötték betonba Jimmy Hoffát 1975 körül. Két információs forrásunk van, illetve két megszólaló két bulvárlapban, ütköztetünk, az ingyen van.

curtis
Fotó: youtube / magneoton

A tények:

  • Curtis február 16-án, hathetes elvonó után tért vissza, saját bevallása szerint tisztán, mint a ma született szűzhó.
  • Múlt héten tán két lekötött bulija is volt, meg is jelent mindkettőn.
  • Február 28-én este Kolozsváron kellett volna fellépnie a BSW-vel, ami a szegény ember autotune-nal is csak kábé elfogadhatóra feltornázott Majkája.
  • A Form Space diszkóba (azt hittem elírás, és From Space lenne, de nem) szervezett fellépések elmaradnak.

Innentől térnek el a sztorik, melyekben egy közös vonás van: nem Curtis miatt marad el a buli, illetve de, csak nem úgy, mint a múltban, azaz most nem beütve fekszik valahol és ignorálja a kurvaanyázós sms-eket a fellépése előtt 28 perccel.

A Blikkben Curtist idézik:

Az ottani szervezők nem teljesítették a szerződésben foglaltakat, vagyis nem utalták el határidőre a megbeszélt összeget. Bizonytalanná váltak így a feltételek, ezért a menedzsmentem úgy döntött, hogy a BSW és az én koncertemet is lemondja. Sokan támogatnak és drukkolnak, de még mindig bőven kritizálnak akkor is, ha rajtam kívülálló okból marad el egy koncert. Aki csak a hibát akarja meglátni, annak nehéz bármit is bizonyítani, mindig vannak olyan emberek, akik csak a bukásodra várnak.

A menedzsment egyébként ugyanaz, amelyik Majka bulijait is leköti, tapasztalt cég, látott már karón varjút (is).

A Borsban a fellépést szervező Fire Events képviselője szólalt meg:

A BSW-vel együtt léptek volna fel, de mivel annyira kevesen váltottak jegyet, hogy már veszteséges lett volna a koncert, úgy döntöttünk, töröljük a meghirdetett programot.

Hogy aztán most a menedzsment nem szólt Curtisnek az érdeklődés markáns hiányáról, és inkább a fregolikifogást vették elő, nehogy szarul érezze magát, vagy a szervező kamuzik, és lett volna fellépés, csak a lóvét nem utalta, azt nem tudni, mindenesetre az biztató, hogy Curtis egyelőre komolyan veszi ezt a megtisztulás dolgot.