Megint elmaradt egy európai Nicki Minaj-koncert

2019.03.11. 08:18

Akárcsak Pozsonyban február végén, Nicki Minaj megint lemondott egy koncertet arra hivatkozva, hogy a március 9-re tervezett fellépés helyszínen problémák voltak az áramellátással. Most a bordeaux-i Arkea Arena közönsége várt arra, hogy Minaj elkezdje a műsort, de hiába.

A koncert helyszínén készültek olyan felvételek, amin a rajongók elkezdik Minaj egyik riválisának, Cardi B-nek a nevét skandálni. Tavaly annyira eszkalálódott a helyzet a két rapper között, hogy cipőkkel dobálták egymást.

Minaj csapata a pozsonyi koncertjét szintén arra hivatkozva mondta le, hogy az Ondrej Nepela Téli Stadionban gondok vannak az áramellátással. A koncert szervezői aztán egy hosszú videóban cáfolták, hogy ez lett volna a probléma, inkább a fellépő csapatát hibáztatták a káoszért.

A február 25-én tartott budapesti koncert is csúszással indult, de Minaj fellépett, a késést a magyar előzenekarok bánták.

Minaj Instagramon reagált a francia koncert lemondására, ahol szintén az áramproblémás magyarázatot ecsetelte, és megígérte, hogy majd jóvá fogja tenni:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🙏🏽🇫🇷♥️

Barbie® (@nickiminaj) által megosztott bejegyzés,

Ne maradjon le semmiről!