Elmarad a Slayer christchurch-i koncertje

2019.03.16. 21:51 Módosítva: 2019.03.16. 22:41

A Slayer a jelenleg futó búcsúturnéja keretében lépett volna fel az új-zélandi Christchurchben március 17-én, de a március 15-i terrortámadást követően úgy döntött a zenekar a helyi koncertszervezővel közösen, hogy az a legjobb, ha lemondják a fellépést.

„Olyan tanácsot kaptunk, amit nem hagyhatunk figyelmen kívül, és ezt a döntést a rendőrség és a christchurch-i városi tanács kérésének megfelelően hoztuk meg. Megértjük, hogy sok rajongó csalódott, de úgy érezzük, hogy ez a biztonságunk és a jóllétünk szempontjából a legjobb döntés az elmúlt 24 óra tragikus történései után” – írták a koncert szervezői. 

A Slayer külön nem reagált a lemondás hírére. Az együttes júniusban még utoljára fellép Budapesten is. A búcsúturné bécsi állomásán az Index is ott volt; akkor még úgy volt, magyar koncert nem is lesz már többet.

Ne maradjon le semmiről!

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek